Puppy's Tessa en Leroy geboren

Na een redelijk verlopen bevalling is Tessa mamma geworden van 4 mooie pups.

Xtreme Sweet Melody,

roepnaam

Jet

(inmiddels verkocht)

Jet net geboren

Jet 6 weken oud

Xcellent Cherokee Rose,

roepnaam

Bo

(inmiddels verkocht)

Bo net geboren

Bo 6 weken oud

Xcellerate Happy Feet,

roepnaam

Happy

(inmiddels verkocht)

Happy net geboren

Happy 6 weken oud

Xtra Special Eagle,

roepnaam

Juno

(inmiddels verkocht)

Juno net geboren

Juno 6 weken oud

Groeitabel

Weekoverzicht

Week 1

Onze Tessa is een heel lieve en fantastische moeder voor haar kleintjes. De 4 rakkers groeien als kool en vragen veel van haar maar het is haar nooit teveel. Er komt al lekker veel bezoek over de vloer.

Verbazend hoe snel die weken voorbij vliegen. En wat doen onze kleine rakkers het weer goed. Ze zijn allemaal weer super goed gegroeid dank zij de goede zorgen van mamma Tessa. Tessa is heel lief voor haar pupjes maar gaat inmiddels wel een klein beetje afstand nemen van haar pups. Ze vragen ontzettend veel van haar energie en daar heeft ze niet altijd even veel zin in. De oogjes en oortjes zijn inmiddels allemaal open dus we gaan stilletjes aan beginnen met nieuwe uitdagingen aan te bieden.

Onze kleine rakkers worden al behoorlijk grote rakkers. Wat groeien ze snel. Er komt regelmatig visite die dan lekker met hun aan het knuffelen gaat. Inmiddels eten ze vlees of ze nooit anders hebben gedaan. Ook een brokpapje vinden ze geen probleem. Mamma Tessa begint langzaam maar zeker een beetje afstand te nemen. De tandjes van onze vier musketiers worden door mamma niet heel erg gewaardeerd. Soms komt onze kleine Babouche even op bezoek om te spelen maar dat is zomaar een vreemde eend in de bijt hoor.

Ook voor de kleine borders was er deze week weer de wormkuur. Ze kunnen dit 'vieze goedje' allemaal niet echt waarderen maar ze slaan er zich dapper doorheen. Ze eten inmiddels dapper elk hun eigen bakje netjes leeg. Als Babouche komt spelen vinden ze het wel een beetje raar maar toch ook wel leuk. Ze gaan inmiddels steeds meer spelen met de speeltjes die ze aangeboden krijgen. Ook het knuffelen met het bezoek en de kleinkinderen is een favoriete bezigheid. Afwachten hoelang ze dit nog rustig ondergaan.

Sinds deze week komt het Japanse Spits vriendinnetje Babouche af en toe even bij de kleine borders spelen. De bordertjes doen het goed. Vlees is heerlijk maar droge brokjes gaan er ook goed in dus eten is geen enkel probleem.Samen slapen in de ren op een knuffel is fijn maar ook in de bench is het prima vertoeven volgens de kleine rakkers. Langzaam maar zeker wennen ze elke dag meer aan telkens nieuwe dingen. Ze hebben inmiddels allemaal een lief baasje gevonden dus krijgen ze ook allemaal lekker veel één op één aandacht.

Ook voor de bordertjes is het aftellen begonnen langzaam maar zeker gaan we ze klaar maken voor vertrek. De chip zit er in en daar hebben ze niet echt moeilijk voor gedaan. Later vandaag mee naar de dierenarts en kijken hoe dat zal bevallen. Voor nu zijn ze heel sociaal en vrij en vooral heel erg speels.

Week 2
Week 3
Week 4
Week 5
Week 6
Week 7