Onze Pups

Onze pups worden bij ons in huis geboren en opgevoed tot ze klaar zijn om met hun nieuwe baasjes mee te gaan. In de periode dat ze bij ons zijn doen wij onze uiterste best om de pups zoveel mogelijk te socialiseren zodat ze lekker vrij en open met hun baasjes mee kunnen gaan.

Voor ze ons huis verlaten zijn ze minimaal drie keer door ons ontwormd, ingeënt en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden door de vertegenwoordiger van de Raad van Beheer nogmaals gecontroleerd en gechipt zodat hij kan zorgen voor de stamboomcertificaten.

Elke pup krijgt van ons een puppypakket mee, met als vaste onderdelen:

  • voer waar de pup al aan gewend is
  • een halsbandje
  • een riempje
  • een nestlap
  • europees dierenpaspoort
Puppylijst

Mensen die interesse hebben in één van onze pups kunnen zich geheel vrijblijvend op onze puppylijst laten plaatsen. Wij ontvangen graag zoveel mogelijk informatie over de thuissituatie, (kinderen, huisdieren e.d.). Ook stellen wij een kennismakingsbezoek voor de pups geboren zijn zeer op prijs.

Tussentijds worden mensen op de puppylijst op de hoogte gehouden van het verloop van de zwangerschap en de naderende bevalling. Na de bevalling nemen wij zo snel mogelijk contact met hen op voor de eerste nieuwtjes en mogelijke afspraak voor een eerste bezoek aan moeder en pups.