Pup Layca en Hachi geboren

Na een zware bevalling is onze Layca moeder geworden van 1 prachtig teefje.

Babouche for Sheengel Tahouka,

roepnaam

Babouche

(inmiddels verkocht)

Babouche net geboren

Babouche 7 weken oud

Groeitabel

Weekoverzicht

Week 1

Na een zware bevalling kwam de melkproductie moeizaam op gang. De kleine meid laat zich echter niet kennen en heeft voor zichzelf gewoon 4 tepels geactiveerd. Deze doen inmiddels goed hun werk en ons meisje groeit dan ook als kool. Zoals het een klein pupje behoort brengt ze haar dag grotendeels door met drinken en slapen. Dat is dan ook in het groeioverzicht te zien.

De afgelopen week is heel snel gegaan. Babouche heeft haar gewicht deze week bijna verdubbeld. Ze begint zich iets meer te bewegen en de oogjes staan op een super klein spleetje. Ze is gelukkig heel voldaan en ook mamma Layca is heel tevreden en voldaan. De wormkuur is ook absoluut geen probleem geweest voor haar.

Wat gaat het allemaal weer snel. Babouche is al weer 3 weken oud en doet het geweldig. Ze is nog heel tevreden met de melk die mamma Layca voor haar heeft. De aandacht van al het puppybezoek is fantastisch. Ze vindt het heerlijk om op haar rug te slapen. Ze gaat steeds meer zicht in haar oogjes krijgen en gaat ook steeds een klein beetje meer op onderzoek uit.

Wat een drukke weken heeft ons kleine meisje toch. Bijna elke dag komt er wel visite die even met haar wil knuffelen. Ze gaat inmiddels ook regelmatig bij haar border collie vriendjes op bezoek zodat ze ook de 'hondentaal' van andere pups keert kennen. Babouche groeit heel goed en eet haar bakje vlees leeg alsof ze nooit anders gedaan heeft. Ze weet haar tandjes heel goed te gebruiken en laat haar stemmetje ook duidelijk horen als ze het ergens niet mee eens is. Nagels knippen en een wormkuur behoort niet tot haar favorieten en het duurt dan ook even voor ze zich dan overgeeft en alles gelaten ondergaat.

En weer een gezellig drukke week verder. Babouche gaat steeds vaker op bezoek bij haar border collie vriendjes zodat ze leert hoe het is om met andere pups te spelen. Om te slapen gaat ze weer lekker terug naar de rust van haar eigen rennetje. Het eten uit een bakje blijft een dingetje voor haar. Bij mamma is toch nog steeds het lekkerst van allemaal. Haar meest favoriete bezigheid is knuffelen. Daar krijgt ze nooit genoeg van.

Babouche doet het prima. Ze laat duidelijk merken als ze bij de border collie pups op visite wil. Meestal gaat ze daar een kwartiertje naar toe en dan geeft ze aan dat het genoeg is geweest en wil ze terug naar haar eigen rennetje. Dan gaat ze daar nog even alleen spelen en daarna lekker slapen. Ze heeft liever vlees dan brokjes maar allebei eet ze netjes op hoor.

Alweer het laatste weekverslag van onze kleine Babouche. Ze gaat nog wel enkele weken langer blijven omdat ze daarna naar België gaat verhuizen maar daar maken we op de website gaan wekelijks verslag meer van. Via facebook zal ze nog wel even een beetje te volgen zijn. Ze staat haar mannetje heel goed tegenover de border collie pups en de komende tijd zal ze moeten gaan wennen aan het feit dat ze tussen volwassen honden loopt. Maar als ik naar haar kijk zal dat zeker geen probleem worden.

Week 2
Week 3
Week 4
Week 5
Week 6
Week 7